Wij komen reeds meerdere jaren regelmatig op Bali en worden steeds weer opnieuw overweldigd door de schoonheid en de mystiek van Bali.

Hierdoor hadden we al langer het idee om voor ons een vast verblijfsadres op dit eiland te realiseren. Primair is het huis dus gebouwd voor eigen gebruik, maar omdat we hier niet het hele jaar aanwezig (kunnen) zijn stellen wij het beschikbaar aan gasten.

Rumah Tulip is ons vakantiehuis. Het heeft dus zoals gezegd Nederlandse eigenaren en biedt plaats aan maximaal 4 personen.
Het huis is een modern ingericht huis, gesitueerd in het zuidelijk deel van Bali, aan de rand van het kleine dorpje Jimbaran. Het huis is gebouwd op een ommuurd privéterrein van ca. 250 m2 en heeft een kleine tuin met een mooi zwembad en veel privacy. Het is van alle gemakken voorzien, de indeling bestaat uit een ruime living, een open keuken en twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Een van deze badkamers is tevens de algemene toilet/badkamer. Ook beschikt het huis over Internettoegang via WiFi.

Binnen een straal van 1 km zijn verschillende restaurants te vinden, waaronder McDonalds, KFC, Piza Hut en Restaurant Betawi Jakarta.

Voor de dagelijkse boodschappen kan men terecht bij de lokale Indomart (kleine supermarkt op 300 m afstand van het huis), de Nirmala super market (iets groter, dus meer keuze) of - wanneer men eens geen zin meer heeft op rijst - de Pepito Express (een supermarkt met een uitgebreid assortiment westerse levensmiddelen).

Ten westen van het huis ligt een strand. De afstand tot het strand van Jimbaran (Jimbaran Bay met Cafe Seafood, waar men heerlijk aan het strand kan relaxen en eventueel in een van de vis restaurants vis vers van de gril kan eten) bedraagt vier kilometer en het rustige Jimbaran is binnen 20 minuten met de auto te bereiken.

Ten oosten van het huis, op ca 8 km afstand ligt Nusa Dua/Geger Beach. Een leuk strand aan een meestal rustige zee met eveneens veel restaurants.

 

Het huis ligt strategisch ten opzichte van Ngurah Rai Airport. De rit van en naar het vliegveld (Tuban/Ngurah Rai) neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Dicht bij het aankomst- en vertrekpunt, het huis vorm aldus een perfect uitvalspunt om Bali te verkennen.

Het adres op Bali is:

Rumah Tulip
Jalan Parigata, Gang.8, No: 8C
Jimbaran-Kuta Selatan
80361 Indonesia

 

FaLang translation system by Faboba